Захист курсових робіт студентами Академії

25-27 травня 2021 року у Волинській православній богословській академії відбувся захист курсових робіт студентів першого, другого, третього та четвертого курсів на кафедрі Практичних дисциплін, Священного Писання і Богослів’я, Церковно-історичних та Гуманітарних дисциплін.
Курсові роботи студентів перевіряла атестаційна комісія, яку очолювали завідувачі кафедр прот. Миколай Цап, свящ. Олександр Хорошко, прот. Миколай Цап’юк. Спочатку всі роботи пройшли перевірку на академічну доброчесність. Вихованці представили на розгляд основні результати своєї наукової діяльності. У своїх доповідях вихованці духовної школи коротко викладали сутність наукової проблеми, обґрунтовували її актуальність, розповідали про організацію роботи, методи і методики, які були використані, аргументували основні результати дослідження та висновки наукової роботи.
Членами комісії, представлені матеріали, були перевірені на відповідність вимогам по оформленню, змісту та структурі.
Студенти проявили високе вміння в опрацюванні значних обсягів джерел і літератури за темою дослідження, показали вміння аналізувати та узагальнювати отриману інформацію та формувати власні висновки.

ТЕКСТ: ОКСАНА ШТАНСЬКА
ФОТО: ДАРИНА ПЕЧЕРСЬКА

Надіслав: VPBAcademy , дата: чт, 05/27/2021 - 18:51