Підсумкове засідання Вченої ради

22 грудня 2022 року у Волинській православній богословській академії відбулося підсумкове засідання Вченої ради із залученням трудового колективу під головуванням ректора закладу вищої освіти протоієрея Володимира Вакіна.
Про підсумки проведеної роботи за І-й семестр 2022/2023 навчального року звітували декан богословського факультету прот. Ігор Скиба, проректор з наукової роботи прот. Владислав Фульмес та старший інспектор з виховної роботи свящ. Дмитро Панасюк.
Активно Вченою радою було обговорено дискусію церковного суспільства щодо зміни календарів і дати святкування Різдва Христового та вжитку слова Русь в осмисленні сучасної України. У підсумку присутні закликали до активізації просвітницької місії задля забезпечення безболісного переходу на новий календар.
У завершальному слові ректор передав щирі вітання від духовного батька Академії митрополита Луцького і Волинського Михаїла, підвів підсумки року, що завершується, подякував викладачам за їх працю та побажав благословенних прийдешніх Різдвяних свят.

Надіслав: VPBAcademy , дата: чт, 12/22/2022 - 17:59