Підсумкове засідання Вченої ради

24 грудня 2019 року у Волинській православній богословській академії відбулося підсумкове засідання Вченої ради, очолюване керуючим Волинською єпархією митрополитом Михаїлом (Зінкевичем) із залученням трудового колективу та усіх викладачів.
Звіти про підсумки проведеної роботи за І-й семестр 2019/2020 навчального року зачитували: проректор з навчальної роботи прот. Ігор Скиба, проректор з наукової роботи прот. Владислав Фульмес, старший інспектор з виховної роботи Дмитро Панасюк та керівник регентського відділення Валентина Маласпіна. Пані Валентина запропоновувала на розгляд і схвалення Вченою радою «Обіход церковного співу. Панахида (для мішаного хору)». В свою чергу Високопреосвященніший митрополит Михаїл нагородив Валентину Андріївну відзнакою «За Церковні заслуги».
Ректор прот. Володимир Вакін доповів про міжнародну діяльність ВПБА, в контексті якої владика Михаїл нагородив прот. Віталія Пушка, прот. Петра Стеблину, прот. Миколая Зінкевича та прот. Володимира Вакіна сертифікатом завершення навчання у літній богословській школі міста Волос (Греція). Отець ректор рекомендував для схвалення Вченою радою посібника з англійської мови для богословів, підбив підсумки року, що завершується, подякував всім за працю і окреслив плани на ІІ-й семестр.
У завершальному слові духовний батько Академії – владика Михаїл – зосередив увагу всіх на розвитку талантів, дарованих Богом. «Працюйте старанно, вмійте зорганізуватися, розвивайте самі себе», – наголосив архієрей.
Наприкінці засідання відбулося представлення нового керівника регентського відділення – Тетяни Віталіївни Черенюк та подаровано кожному викладачу до свят пляшку «Академічного вина» з екологічно чистого продукту.

Прес-служба ВПБА,
фото Роман Головчак

Надіслав: VPBAcademy , дата: вт, 12/24/2019 - 20:21