Новий проект Волинської православної богословської академії

ЩО? Новий проект "onlineАкадемія / вступ". Курс лекцій в форматі online Zoom-конференцій. 6 лекцій. В руслі вступної кампанії #ВПБА_2020. Розподілений на блоки питань для вступу на освітній рівень бакалавра: Священна історія Старого і Нового Завітів, свята, катехізис, богослужіння, регентство і додаткова "бонусна" лекція.

КОЛИ? З 1-го по 30-те червня 2020 року.

ХТО? Лектори: Викладачі ВПБА. Команда яка готує: студенти ВПБА.

ДЛЯ КОГО? У вузькому розумінні – для абітурієнтів, в полегшенні підготовки до вступу. В широкому розумінні для всіх, хто цікавиться православним богослів'ям.

ДЛЯ ЧОГО? Щоб спробувати в розумних межах використати сучасні технології, зважаючи на складну ситуацію навколо з карантинними та пост-карантинними обмеженнями, і наповнити online-простір богословським змістом продукованим одним з вищих навчальних закладів ПЦУ і носієм саме української православної традиції. А також для популяризації ВПБА і виведення її в лідери богословської освіти в межах не тільки ПЦУ але і всього українського православного богослів'я.

ЩО ПОТРІБНО? Реєстрація в програмі Zoom. Слідкувати за повідомленнями на офіційних сторінках: сайт, FB, INST. Приєднання до лекції.

ФОРМАТ? Оnline лекції 40-45 хв плюс 20-30 хв запитань лектору. Але за потреби часовий обсяг може збільшуватись.

ЦІЛЬ? Підвищення загального рівня базових богословських знань для максимально широких верств населення. Зацікавлення абітурієнтів.

ДОДАТКОВО. Всі нюанси і особливості будуть повідомлені на сторінках в соц. мережах. Це пілотний проєкт, тому заздалегідь просимо вибачення за помилки і технічні несправності. Але віримо, що як цей проєкт, так і наступні (яких достатньо) принесуть користь, як українському православ'ю, так і народу України, Волинській академії і славу Господу Богу!

 

Надіслав: VPBAcademy , дата: нд, 05/31/2020 - 17:29